HU EN DE

Üdvözöljük a Coospace-en!

A Szegedi Tudományegyetemen bevezetett adminisztrációs Coospace alkalmazás egy digitális folyamattámogatási platform, melynek célja a hatékony csoportmunka, dokumentációmegosztás, valamint kapcsolattartás támogatása az Egyetem egységei és munkatársai között, így biztosítva lehetőséget az eredményes szervezeti együttműködésre.

A rendszer optimális használatához ajánlott böngészők a Mozilla Firefox, Microsoft Edge, illetve a Chrome legújabb verziói.

2022. Aug 04.

Belépés

A Coospace rendszer a Nexon-portálhoz, valamint szte.hu-tartományú levelezéshez kapott felhasználónévvel és jelszóval használható. Kérjük, hogy mindig az aktuális jelszavával jelentkezzen be a felületre.

2022. Aug 04.

Jelszócsere

Jelszóváltoztatásra a Coospace-be belépve, a képernyő jobb oldalán látott profil ikonra kattintva, a „Profil szerkesztése” menüpontban van lehetőség. Majd a bal oldali menüsávban található „Jelszócsere” menüpontra kattintva nyílik lehetőség az új jelszó megadására. Az új jelszónak legalább 10 karakter hosszúnak kell lennie, amely nem tartalmazhatja a felhasználónevét, ill. nevét, valamint nem lehet az előzőleg használt 10 jelszava közül egyik sem. Az új jelszónak tartalmaznia kell nagybetűt, kisbetűt, valamint legalább egy speciális karaktert (pl.: !,$<). Fontos, hogy a Coospace-en beállított új jelszó a többi kapcsolódó rendszerben - Modulo, Nexon, szte.hu levelezés - is érvényessé válik, így ezután ott is az új jelszóval tud bejelentkezni.

2022. Aug 04.

IT Help

Ha a belépés során problémát észlel, vagy a Coospace rendszert érintő kérése, kérdése van, kérjük, keresse fel az Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság munkatársait az alábbi elérhetőségen: coospace@szte.hu

2011. Okt 07.